Partners

Stichting Houtclub Ede
Houtclub Ede biedt zinvolle bezigheden aan voor dames en heren. Zoals mensen met een beperking, zonder werk en gepensioneerden. Mensen die het leuk vinden met hout te willen (leren) werken.
Senioren Inloopdag 
Iedere dinsdag is er de Senioren Inloopdag. Op deze dinsdagen zal er houtdraaien, figuurzagen en houtbewerken op het programma staan. Men is welkom vanaf 9.30 uur en heeft de tijd tot 16.30 uur. Het gaat dan vooral om gezelligheid en samen met elkaar gezellig bezig te zijn. De koffie zal klaarstaan evenals lectuur over genoemde onderwerpen.
 www.houtclubede.nl
Edes wijn- en biergilde
Het verspreiden van kennis over het maken van wijn, bier en likeur voor eigen gebruik.
 www.edeswijnenbiergilde.nl
Huize Pluis
Kleinschalige particuliere opvang voor gevonden/ongewenste huiskonijnen. U kunt hier terecht voor advies en adoptie! Download hier brochure1 en brochure2
 www.huizepluis.nl
Malkander Ede
Malkander ondersteunt en faciliteert initiatieven en netwerken, legt verbindingen tussen mensen en organisaties en bevordert een klimaat waarin mensen tot hun recht komen.
 www.malkander-ede.nl
Repair Café Ede
In plaats van weggooien kun je in het Repair Café samen met deskundigen kleine reparaties verrichten aan je eigen spulletjes. Denk aan een losse stoelpoot, een kapotte rits, een gaatje in een wollen trui enz. Er worden geen reparaties uitgevoerd aan telefoons, tablets en laptops.
www.repaircafe-ede.nl

 

Stichting Senioren Service Ede
Leeftijdsgenoten (v.a. 60 jaar) staan klaar voor elkaar! Bij kleine klusjes helpen zij u tegen een lage vergoeding.
Waar kunt u hen voor inschakelen? Kleine klusjes in en om huis, hulp bij computergebruik, hulp bij belastingaangifte/ thuisadministratie/post enz.
Wie kan een beroep doen op hen? Ouderen v.a. 60 jaar, chronisch zieken en gehandicapten, mensen met een kleine beurs.
Hoe neem ik contact op? Via een e-mail: sssede@live.nl o.v.v. “stichting Senioren Service Ede” of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 15.00 uur tel.nr. 0318-625045.
geen eigen website

vermelding op:

www.maatschappelijknetwerkede.nl

 

Gilden in omringende gemeentes
Wageningen
Rhenen
Arnhem
www.gilde-wageningen.nl
www.cuneragilde.nl
www.wandeleninarnhem.nl
Gilde Nederland
Koepelorganisatie van circa 65 actieve gilden in Nederland.
www.gilde-nederland.nl