Power

Gilde Ede is in 2017 gestart met het project POWER Veerkracht op leeftijd. POWER is een nieuw initiatief van en voor senioren die zich samen oriënteren op hun talenten en de mogelijkheden verkennen om vitaal en sociaal te blijven. POWER stimuleert en activeert mensen bij het opzetten van uiteenlopende activiteiten en onderlinge verbinding. Kernbegrippen daarbij zijn: vitaliteit, nieuwsgierigheid, zelfreflectie, lef hebben, luisterend oor, willen blijven leren en ontwikkelen. Het gaat om elkaar te inspireren om het ouder worden op een positieve manier te beleven.

Wat is POWER?

POWER is een project voor senioren die willen investeren in persoonlijke groei, sociale netwerken en zinvolle activiteiten.Het begint met een reeks van vijf workshops. Daarin gaan deelnemers met elkaar in gesprek over hoe zij in het leven staan en waar op dit moment hun interesses en behoeften liggen. Begeleiders reiken daarvoor (levens)thema’s aan. Na de workshops hebben veel deelnemers plannen gemaakt, anderen broeden wellicht nog op mogelijkheden. Weer anderen laten alles eerst even bezinken. Als deelnemer bepaal je zelf wat goed voor je is, waar je ambitie ligt en wat je wilt realiseren.

Eerst iets meer weten?

Uitgebreide informatie over POWER leest u op www.powernederland.nl. Wilt u meer weten over POWER Ede, stuur dan een e-mail naar power@gilde-ede.nl of bel Anja van Rijswijk (projectleider) 06 14481348. Maar u kunt ook de informatiebijeenkomst bijwonen.

Wanneer is de (gratis) informatiebijeenkomst?

Donderdagmiddag 11 oktober 2018 van 14.00 –16.00 uur.

Wanneer zijn de eerstvolgende workshops?

Vijf vrijdagmiddagen van 12.30 tot 16.00 uur, op 26 oktober en 2, 9, 16 en 23 november 2018. Er is plaats voor 12 deelnemers.

Elke workshop start met een (eenvoudige) lunch. Eigen bijdrage workshops € 50,00, inclusief materiaal, lunch en koffie/thee.

Locatie?

Voor zowel de informatiebijeenkomst als de workshops: Het Kernhuis, Parkrand 60, 6714 GN Ede

 Wie begeleiden de workshops?

De workshops worden verzorgd door Anja van Rijswijk en Jeroen Hillen. Zij zijn hiervoor opgeleid door POWER Nederland.